Viehättävä 3 makuuhuoneen hirsimökki Järvi-Suomen sydämessä

Tämä kaunis mökki sijaitsee kauniilla paikalla metsän keskellä, joka tarjoaa rauhaa ja hiljaisuutta ympäri vuoden. Mökissä on tilava olohuone, jossa on korkea katto, suuret ikkunat ja kaunis takka luomaan lämpöä ja tunnelmaa. Keittiö on täysin varusteltu modernilla tekniikalla, jotta voit kokata helposti ja nauttia aterioista yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa. Mökkiin mahtuu mukavasti jopa kuusi vierasta, joten se on ihanteellinen paikka perhelomalle tai ystävien kanssa vietettäväksi lomaksi.

Jokaisessa makuuhuoneessa on mukavat vuoteet ja peitot, jotka takaavat miellyttävät yöunet luonnon ympäröimänä. Mökissä on myös kylpyhuone, jossa on suihku ja modernit pesutilat, jotta voit rentoutua ja virkistäytyä.

Mökin ulkopuolella on tilava terassi, josta on upeat näkymät ympäröivään metsään ja kauniiseen luontoon. Voit nauttia aamukahvista tai illallisesta ulkona, rentoutua tuoleilla ja nauttia raittiista ilmasta. Mökki on myös lähellä monia ulkoilumahdollisuuksia, kuten patikointi- ja pyöräilyreittejä, joten voit nauttia aktiivisesta lomasta luonnossa.

Tämä 3 makuuhuoneen mökki on ihana paikka rentoutua ja nauttia Suomen kauniista luonnosta ja rauhasta. Vuokraa se seuraavaa lomaa varten ja luo unohtumattomia muistoja perheesi ja ystäviesi kanssa.

Sisäänkirjautuminen

14:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökit

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissa


  • Lähikauppaan 1km
  • Supermarkettiin 10km
  • Rantaan 0.3km
  • Kaupunkeihin 35km Mikkeli
  • Lentokenttään 207km Helsinki

Varustus