Meistä

Tarjoamme kodikkaan ja rentouttavan ympäristön, jossa voit nauttia lomastasi Järvi-Suomen upeissa maisemissa.

Korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu

Perheemme ylläpitämä mökkimajoitus on ollut toiminnassa jo usean sukupolven ajan. Tarjoamme kodikkaan ja rentouttavan ympäristön, jossa voit nauttia lomastasi Järvi-Suomen upeissa maisemissa.

Olemme ylpeitä pitkästä perinteestämme, joka on aina perustunut korkeaan laatuun ja asiakaspalveluun. Tavoitteenamme on tarjota vieraillemme paitsi mukava majoitus, myös henkilökohtaista palvelua ja unohtumattomia elämyksiä.

Tutustu majoituskohteisiin

Lähellä luontoa

Meidän perheemme on aina ollut sitoutunut luonnon ympäröimään elämäntapaan, ja tämä heijastuu myös majoitustoiminnassamme. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota vieraillemme mahdollisuuden kokea Suomen ainutlaatuista luontoa läheltä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ja toivomme, että nautit vierailustasi kanssamme.

Ota meihin yhteyttä

Usein kysyttyä

Mitä majoitukseen sisältyy?

Kaikki majoituksemme sisältävät liinavaatteet, pyyhkeet, täysin varustellun keittiön sekä perusmukavuudet, kuten lämmityksen ja lämpimän veden.

Onko majoitukseen sisällytetty aamiainen?

Emme sisällytä aamiaista majoituksen hintaan, mutta tarjoamme lisäpalveluna aamiaispaketteja tai voit valmistaa aamiaisen itse mökin täysin varustellussa keittiössä.

Voimmeko tuoda lemmikkieläimen majoitukseen?

Joissain majoituksissamme lemmikkieläimet ovat tervetulleita lisämaksua vastaan. Ole hyvä ja kysy tarkempia tietoja varausta tehdessäsi.

Onko mökkeihin mahdollista saada lisävuoteita?

Jokaisessa mökissämme on tietty määrä vuoteita, mutta joissain majoituksissamme on mahdollista saada lisävuoteita lisämaksua vastaan. Ole hyvä ja kysy tarkempia tietoja varausta tehdessäsi.

Miten saavun mökille?

Ohjeet mökille saapumiseksi lähetetään sinulle sähköpostitse ennen saapumistasi. Useimpiin mökkeihimme on mahdollista saapua autolla, mutta joissain kohteissa voi olla tarpeen käyttää julkista liikennettä tai taksia.

Kysyttävää?